Channel Center

South Boston, Boston, MA

About .......................................................................................

Interior loft renovation
Completion: 2008

Viewing
1 of 1
  • CHANNEL CENTER LOFT - LIVING AREA WITH CUSTOM BUILT IN LIBRARY
  • CHANNEL CENTER LOFT - NEW SLIDING GLASS DOOR PARTITION
  • CHANNEL CENTER LOFT - CUSTOM BUILT IN CONSOLE WITH NEW SLAT CEILING
  • channel_sketch_01

Credits   ..............................................................................................................

  • Project Team
  • Hansy Better Barraza
  • Anthony J. Piermarini
  • Ana Aleman
  • Photography
  • John Horner

Overview   ..............................................................................................................

The owners of this Channel Center Loft approached us asking for an office space, more storage, and a new entertainment center. The design fills in an existing exposed concrete ceiling with a dynamic open slatted ceiling to bring in texture and depth into the room. We removed partitions and installed glass doors to allow for a more flexible floor plan and to allow for light to enter into the office space.